Pink depressionism & Piilotiloja
Selina Tuomaala, Riikka Lindström

2.-28.11.2010

Selina Tuomaala
kollaaseja

Riikka Lindström
esitykset- vuoropuhelu kuva ja liikkeen välillä

Galleria Harhassa on marraskuun ajan esillä Pink depressionism & Piilotiloja. Se on kuvataiteen intohimoharrastaja Selina Tuomaalan ensimmäinen yksityisnäyttely, johon tanssija Riikka Lindström tuo mukaan vuoropuhelun kuvan ja liikkeen välillä.

Galleriassa nähtävät kuvataiteen tuotokset ovat pääasiassa kierrätysmateriaaleista tehtyjä kollaaseja. Lindströmin tanssi/performanssi on vuorovaikutuksessa näyttelyn teosten kanssa ja kommentoi omalla tavallaan niitä. Teokset ovat osa tanssia ja tanssi osa teoksia. Esitys on nähtävillä näyttelyn avajaisissa su 31.10 klo 16.30 sekä la 27.11 klo 14.

Tuomaala opiskelee luokanopettajaksi Savonlinnan Okl:n Opeart-linjalla. Aikaisemmin hän on tehnyt monen vuoden uran valkoisten seinien maalarina pääkaupunkiseudun rakennustyömailla. Hänen töitään on ollut esillä Rivissä- yhteisnäyttelyssä syyskuussa 2010 Savonlinnan Galleria Pinnassa ja lokakuussa Galleria Harhassa.

Lindström valmistui tanssijaksi keväällä 2010 ja toimii tällä hetkellä Joensuun
kansalaisopistossa kulttuurihyvinvointia edistävänä tanssitaiteilijana.

Kaksikko on tehnyt ennen tätä yhteistyötä muun muassa Herraspojat- nimisenä duona, jonka repertuaariin kuuluvat drag king showt.

Galleria Harha, Kauppakatu 44, Joensuu.