— Kerafiikkahommia —

Asioilla on tapana loksahdella paikoilleen. Pitkään eestaas hortoilleena nyt voisi sanoa että elämän kirjassa on kääntynyt uusi sivu, tai oikeastaan elämässä alkanut kokonaan uusi kirja. Ällöttävän kliseistä mutta minkäs sille mahtaa kun siltä se tuntuu 🙂 Jahkailujen jälkeen uskalsin perustaa oman yrityksen pari kuukautta sitten ja tässä sitä sitten kovasti opetellaan yrittämään. Ihan niinkuin koko elämä ei olisi yhtä yrittämistä mutta kuitenkin 🙂 On se vaan mukavaa kun saa itse päättää mitä tekee ja milloin tekee. Ei voi kuitenkaan olla korostamatta miten tärkeää se tasapaino on elämässä, se kun välillä tuppaa horjumaan.

työkuva

Teen ”kerafiikkaa” eli keraamista grafiikkaa, tilaustöitä ja omaa taidetta. Idea tuohon kopiografiikan käyttöön keramiikassa lähti opiskeluaikoina Kuopion Muotoiluakatemiassa. Tein luovan tuotannon projektityönä tekniikkatutkimuksen, jossa siirsin kuvaa valokopiosta savilaatalle. Löysin tekniikan ceramic arts daily-internetsivustolla olevasta videosta ”Photo litography on clay” ja itseopiskelin tekniikkaa niin, että aloin saamaan jotain järjellistä aikaan. Innostuinkin sitten tästä hommasta niin paljon, että haluan nykyisin tehdä sitä ihan elääkseni 🙂

inspiraatio_nettiin

Tällä hetkellä elämä on siis aika pitkälti sitä tasapainon löytämistä, savikikkareita, työtilojen remppaamista (aina on jotain), uuninkäryä, kirjanpitoa, kauhistelua että kello onkin jo noin paljon, nettisivujen hinkkaamista, itsensä mainostamista, dreijan hurinaa, kopiokoneen hurinaa, tekniikan kanssa hermoilua, käsi krampissa piirtämistä, saven vaivaamista, turhista asioista stressaamista ja myös niitä onnistumisen hetkiä. Ihan vain muutamia mainitakseni.

Oikein virkistävää syksyä kaikille teille omituisille otuksille^^

Henriikka Leppänen

Lue ja näe lisää tuolta -> www.kerafiikka.com