Lounaalla taiteilijan kanssa, Teatteriravintolan näyttelytila

Taideyhdistys Harha ry ja Teatteriravintola tarjoavat ilmaista näyttelytilaa ja kaksi ilmaista lounasta taiteilijoille teatteriravintolan uudessa näyttelytilassa

Taideyhdistys Harha ry:n ja Teatteriravintolan uudessa näyttelykonseptissa Sinulla on mahdollisuus pitää taidenäyttely Teatteriravintolan ruokasalissa.

Näyttelyajan hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: taideyhdistys.harha@gmail.com. Laita liitteeksi kaikkien näyttelyyn tulevien teosten teoskuvat. Teoskuvien tulee olla samoista teoksista, joita näyttelyssäsi tulee olemaan esillä. Voit lähettää teoskuvia myös suuremmasta määrästä teoksia kuin näyttelyyn tulee esille. Ilmoita samassa viestissä myös jokaisen teoksen tekniikka, koko, tekovuosi, hinta (jos teos on myytävänä) sekä teoksen nimi ilmaisten selkeästi mihin teoskuvaan nämä tiedot viittaavat.

Tee myös suunnitelma, millä tavalla nämä teokset tulisivat kehyksiimme. Taideyhdistys Harhalla on Teatteriravintolassa 10 kpl 50 x 70 cm -kokoisia standardikehyksiä, joihin voit asettaa teoksesi näyttelyssä. Teostesi maksimikoko on siis 50 cm korkeudeltaan ja 70 cm leveydeltään. Mikäli asetat näyttelyysi esille maalauksia, niiden tulee olla kooltaan suunnilleen samankokoisia (korkeus max. 50 cm, leveys max. 70 cm). Voit asettaa esille myös pienempiä teoksia käyttämällä sopivaan kokoon leikattuja aukkoja paspartuurissa, joka tulee standardikehystemme sisään.

Paspartuureja saat asiantuntevan palvelun PauMer Kehyksestä, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Teatteriravintolasta. Huomioithan, että sopivan kokoiset paspartuurit kannattaa tilata jo ennen näyttelyn ripustusta. Näytteilleasettaja kustantaa paspartuurit itse. Näyttelytila ja ja näyttelyn pitäminen muilta osin on ilmaista. Teatteriravintola tarjoaa näytteilleasettajille (yhteisnäyttelyissä) tai näytteilleasettajalle ja ripustusavulle tai ystävälle kaksi ilmaista lounasta näyttelyn esilläoloaikana. Teatteriravintolan näyttelyyn tulevien paspisten normaalihinnasta saa Paumer Kehyksestä alennusta -20% (tilausta tehdessä maininta näyttelystä).

 

Yhteistyössä:

Pau+Mer+logo teatteriravintola_logo_4v

Comments are closed.